Soguk Cay Iyidir

Neden mi? Cünkü üstünüze döktügünüzde 2 gün hastanede kalip, derinizin soyulmasina gerek kalmaz:). Ufak bi ev kazasi atlattik Salih'le. Ocaktan yeni inmis adacayini üstümüze dökmeyi basaran ben Deniz ve hem kendisini hem Salihcan'i hafiften yaraladik. O panikle hemen üstümüzdekileri cikartmayi akil ettik. Gerci ben bi an Salih'e bakip "Niye bu kadar bagiriyor anlamadim ki?" diye düsündügümü hatirliyorum :) Ama bi sn bile sürmedi bu düsüncem inanin :) Sonrasinda Salih'i hemen dusa sokmak aklima geldi neyse ki. Salih dustayken "Ben bi CVS'e (burada 24 saat acik bi eczane) gidip yanik merhemi alayim" diyordum hatta. Bi süre sonra taksi cagirip hastaneye gitmeye karar verdik. Taksiyi beklerken giyinme calismalarim cok da basarili gecmedigi icin Salih'e bi ara "Sen git, sana ne veriyorlarsa bana da ondan versinler!" dadinda cok pratik fikirlerle ortaya cikabildim.

Hastaneye vardigimizda buralarda hastanelerde giydirilen önlük gibi kiyafeti de giyince tam olarak tuvaleti gelmis sünnetlik cocuklar gibi etrafta dolasiyordum. Zira önlük üstüme degmesin diye bi elimle önlügü kaldirip bi asagi, bi yukari yürüyüp duruyordum hastane odalarinda. Morfin verilmesini beklerken yasli bi amca olan hemsiremin yanima koydugu bi sise su imdadima yetisti de acimi biraz olsun dindi. Morfinden sonrasi zaten süperdi :) Hastaneye aci icinde düsmüs herkese tavsiyemdir!

Iki günlük hastane maceramin icinde bir tanesi ilacli, bir tanesi canli canli (o hemsirenin suratini hala unutmuyorum!), bir tanesi de narkoz altinda olmak üzere toplam üc kere deri soydurma islemi; önüme getirilip, önümden kaldirilan yemekler, icecekler (ünümü duyan hastane kafeteryasi bana sicak cay getirmeyi yasaklamisti sanirsam :)); bol uyku ve dinlenme vardi. Simdi evde bacagi alcida insanlar gibi bacagimi sehpanin üstüne uzatmis, zaman zaman ayaga kalkip sekerek yürüyerekten bi dinlenme evresi geciriyorum. Haftaya kontrolüm var. Bakalim bakalim.

Bu da böyle bi animdir. Arz ederim.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment