The Big Fish


Tim Burton'dan büyüklere masallar kusagindan bi film daha. Hikayeler anlata anlata sonunda o hikayelerden birisi olup sonsuzluga dogru yol alan Edward Bloom ve bu hikayelere hic inanmayan, can sikici da olsa gercegi tercih eden oglu Will Bloom(bloom = cicek acmak; will bloom = cicek acacak)'un hikayesi bu film. Will Bloom cicek acasiya kadar yani kendi hikayelerini olusturmaya baslayasiya kadar devam eder bu macera.



Tim Burton Helena Bonham Carter'in oyunculuguna doyamamis olacak ki Alice Harikalar Diyarinda'da da kendisine yer vermis gibi sanki.

 The Big Fish'teki Cadi



Alice Harikalar Diyarinda'daki Kupa Kizi







Hayatinin askini bulmak icin 3 yil, ona tekrar kavusabilmek icin bi 3 yil bekleyen Edward Bloom ve esi Sandra Bloom yukaridaki fotograftakiler.

Film bi sürü geriye gidisli sahne icerebilmek icin akiciligindan ödün vermistir bana göre. Yani "Aaa filmin sonu nasil olacak?" diye dört gözle izlemek yerine, "ehe surasi da komikmis, su ayrinti da iyiymis" diye izliyorsunuz filmi, bi yerde sizi filme baglayan bu kucuk ayrintilar oluyor. Kücük kücük parcalardan bi bütün olusturulmus evet, ama dedigim gibi film akiciligindan kaybetmis, bana göre.

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 comments:

Post a Comment